Alto Professional

27 produkter

Alle mærker

Alto pres_.jpg

Alto Professional blev grundlagt i 2000 af et lidenskabeligt team af lydingeniører, som stræber efter at producere PA-produkter, der leverer overlegen ydeevne til overkommelige priser. Ved hjælp af ​​moderne produktionsmetoder, banebrydende DSP-teknologi og sofistikeret design er det lykkedes Alto at producere en række produkter, der giver både enestående ydeevne og enestående værdi for den udøvende musiker og live lydtekniker.

 

Alto ser ikke sig selv som bare endnu et PA-firma, men specifikt som et "Live Performance Reinforcement"-firma. Man producerer ikke kun værktøjer til live-lydteknikeren – højttalere, forstærkere og mixere – men også værktøjer til den udøvende musiker, inklusive alt-i-et PA-systemer til solo-acts, duetter, og mindre grupper.

 

Alto Professionals er enkel: Skab produkter til brug for live-optræden, der bogstaveligt talt blæser konkurrenterne væk, hvad angår præcision, kraft, holdbarhed, bærbarhed og pris. Hvert produkt, hver komponent, og enhver fremstillingsproces tjener denne enkle mission.

 

Hos Alto handler det om at levere produkter, der kan tjene kunderne i mange år, som kan holde til turnelivets strabadser og levere enestående performance nat ud og dag ind. Alto brænder lige så meget for at lave dev ærktøjer, du har brig for for at blive hørt, som du brænder for den musik, du skaber.

Varemærker fra Alto Professional

Alle produkter fra Alto Professional