HT Venue MkIII

10 produkter

Tilbage til Blackstar

HTV-MKIII-Banner.jpg

Multi-prisvindende rør-amps hæver igen barren!

Boutique Cleans og moderne Drives

HT Venue blev kendt for sin kombination af klassens bedste boutique-cleans med moderne high gain overdrives uden at gå på kompromis. Selvom Clean-kanalen ser enkel ud, tilbyder den en enorm alsidighed fra klassisk ren til intens knitren. Begge voicings bruger et ECC83 / 12AX7 rør udelukkende til at producere rørkompression eller decideret crunch. Overdrive-kanalerne er videreudviklet fra den originale Series One-serie. Topologien deler de samme grundlæggende byggeklodser i forstærkningsstrukturen og toneformningen som skabes i ECC83 / 12AX7 dobbelttrioderøret.

To forskellige voicings på hver kanal

Hver Voice er mere end bare lidt justering af lyden. De to voicings i HT Venue MK III tilgår hver især både forforstærker og effektforstærker forskelligt, så autentiske klange kan fremelskes uden at gå på kompromis. Dette inkluderer EQ-voicing, tone-stack positionen i kredsløbet, selve forstærkningen og effektforstærkerdæmpning. Opnå markant forskellige tonale muligheder med et enkelt tryk på en knap!

Ny CabRig™ DSP højttalersimulatorteknologi

CabRig™ er Blackstars innovative DSP-højttalersimulator-teknologi som tilbyder hundredvis af forskellige kabinet-, mikrofon- og rumemuleringer. Gem dine favoritter til tre forudindstillinger, som nemt tilgås direkte fra forstærkeren. Skift til standby for "lydløs" optagelse eller til in-ear monitorering og "lydløs scene". USB-C-porten lader dig sende 4 kanaler (ren/tør, forforstærker ud, stereo emuleret ud) til din DAW, så du altid har fuld tonal kontrol over din lyd og indspilning.

Professionelle funktiner

Blackstars patenterede ISF-kontrol (Infinite Shape Feature) skifter trinløst mellem "amerikansk" i den ene ende og "britisk" i den anden. Mellem de to yderpunkter ligger et uendeligt antal alternative klangfarver, som normalt er enten eller. MK III har også en helt ny rumklang, specielt tunet til guitarlyd. Skift mellem 'Mørk' og 'Lys' via en knap, og rediger alle rumklangsparametre via den gratis Architect-software. MK III har alle de tilslutningsmuligheder, den moderne musiker har brug for - effektloop, USB-C-lyd til professionel optagelse og en XLR D.I. til liveoptrædener.

Alle produkter i HT Venue MkIII