Gå til indholdet

shad_left

shad_right

instagram

facebook

Samson

Samson begyndte for 30 år siden som et lille foretagende, som fremstillede trådløse mikrofonsystemer. I årenes løb har Samson banet vejen for en række tekniske gennembrud indenfor trådløs overførsel såsom indførelsen af dbx støjreducering samt valgbare frekvenser. I dag fremstiller Samson en mængde forskellige produkter, som tilgodeser komplette helhedsløsninger til både professionel brug samt ti

Kabler af meget høj kvalitet med blødt og smidigt kabel. Sorte Neutrik®-stik i begge ender.

Kontrollerne i Graphite-serien giver dig den kontrol, du behøver for at få det mest mulige ud af dine musikprogrammer og din kreativitet. Kombinationen af semi-vægtede tangenter med den rette tangentfornemmelse og aftertouch med fantastiske kontrolmuligheder via både drejeknapper og knapper bevirker, at du ikke behøver savne nogen kontrolfunktioner.

Læg dertil zoner, dynamiske pads, dedikerede kontroller for såvel pitch/modulation som transponering/oktavering, og ikke mindst transportkontroller, så har du Graphite-serien i en nøddeskal.

Sammen med en iPad og Apples iPad Camera Connection Kit har man desuden en perfekt kombination for mobilt musikarbejde.

Du styrer let dine midi-understøttede apps, og Graphite-keyboardet kan få strøm via USB eller 9v DC-adapter. Som om alt dette ikke var nok, medfølger endda Native Instrument’s Komplete Elements software, en programpakke med over 3 GB samplinger fordelt på tre forskellige lydmotorer med over 1000 premiumlyde, som er nøje udvalgt for at tilbyde en god basis for din musikproduktivitet.

Samson StudioDock er mediamonitorer med USB-tilslutning og integreret iPod-dock. Du tilslutter let StudioDock til din computer via USB, hvilket tillader dig at spille lyden fra din computer helt digitalt direkte til højtalerne, hvilket giver en højopløst lyd uden brum og snerren. Ombord på StudioDock højtalerne findes også en iPod dock, så du let kan synkronisere, indlæse og spille musik fra din iPod. StudioDock tilbyder en bred lyd med en massiv basrespons og flot diskant, som passer lige så godt i produktionsstudiet som i det vellydende hjemme-computer system. På forsiden af højtalerne findes en høretelefonudgang, en 3,5mm aux indgang for at kunne tilslutte yderligere udstyr samt en volumekontrol.

MDR-serien byder på en række forskellige mixere til hjemmestudie og livebrug. Med robust konstruktion og støjsvage preamps leverer de en transparent lydgengivelse til såvel indspillet musik som livelyd. Alle modeller har phantom power for at være kompatible med fx kondensatormikrofoner. MDR-serien har topmonterede stik, hvilket giver et godt overblik og afhjælper kobling. Visse modeller er udstyret med HDM (hard disk mode), hvilket er et specielt bus-system ideelt til computerindspilning.

Samson ZM-serien af mixere er den ideelle løsning for små til middelstore installationer af kommercielle lydsystemer med en eller flere zoner. Begge modeller i ZM-serien har indbygget mixer og en Constant Voltage effektforstærker som arbejder ved 4 Ohm / 25, 70, 100V. Seks indgangskanaler med separate niveaukontroller gør det enkelt at koble lydkilder på indgangene, som er forsynede med XLR-, 1/4" jack- og phonostik. Desuden har begge modeller fem valgbare zoneudgange. En dedikeret indgang for opråbsmikrofon gør det muligt at lave opråb fra en valgfri plads. Der er endda også indbygget en Chime med fire forskellige lyde for at gøre lyttere opmærksom på kommende opråb. Desuden er der indbygget en MOH, Music on Hold, som hvis mixeren kobles til et kommercielt telefonsystem kan afspille pausemusik for kunder som venter i telefonkøen. Lydudrustningen kan gøres komplet med et Samson TCM-4, USB lydmodul med FM-tuner og CD-afspiller som også kan afvikle MP3-filer.

Servokontrollerede stereoforstærkere med høj ydeevne.

 • Balancerede indgange med stereojack og ubalancerede phono
 • Relæstyret stille opstart
 • Stille ventillation
 • Trinvis gainkontroller i 41 trin
 • Beskyttelseskredse mod overophedning og strømstøj

AirLine Synth har som mål at tilfredsstille alla tænkelige behov for trådløs overføring med et enkelt setup, god ydeevne og i mindst mulige indpakning. Modtageren er af true diversity-modellen og vælger automatiskt frekvens for bedste modtagelse fordelt på over 300 kanaler. Et-knaps setup/kanalvælger med infrarød overføring og mikrosender med superhurtig respons.

Findes for E- respektive N-båndet.

AR2/AH2 - Earset System

Systemet består af senderen AH2 og modtageren AR2 med en tilhørende dockningsstation. Begge dele er fuldt opladelige via USB DC indgange. Earset senderen AH2 har en kuglekarakteristik mikrofon som sidder godt over øret selv ved hurtige hovedbevægelser, hvilket gør den ideel for såvel fitness-instruktører som artister og speak. Konstruktionen er fugt- og sved-afvisende. Modtageren AR2 har, ligesom AH2, et genopladeligt batteri, som giver ca. 7 timers drift og for lyden findes en mic/line-udgang med balanceret 3.5 mm jack.

 • Squelch og automatisk mute
 • Lithium-jon genopladeligt batteri (5-7 timers drift)
 • USB DC-indgangfor opladning
 • Inkluderer bæretaske, AC-adapter og kabler

AH2 Earset-sender

 • Kuglekarakteristik mikrofon
 • En knap for power, mute og volume
 • Fugtafvisende

AR2 Modtager

 • Lille trådløs modtager (60x42,5x13mm)
 • Balanceret 3.5mm mic/line-udgang

AR2 Dockingstation

 • Giver modtageren strøm under drift og/eller opladning
 • USB DC-indgang for strøm og/eller opladning
 • Balanceret 3.5 mm mic/line-udgang

Mini-kontrollerne i Graphite Mini-serien er med deres ultra kompakte design og smarte funktioner perfekt for producenter på farten, som behøver et fleksibelt, mobilt og samtidigt kompetent arbejdsredskab. De er plug'n'play-venlige og behøver heller ingen ekstern strømforsyning, da de får strøm via computerens USB-port.

Kontrollenhederne i Samsons Carbon-serie har semi-vægtede tangenter, dedikerede knapper for transponering og oktavering ligesom klassiske kontrolhjul for både pitch og modulation. Her findes også adressérbar data encoder med 14 stk. forskellige valgbare funktioner at vælge i mellem samt volumekontrol. Alt for at du skal have fuld kontrol over din musiksoftware. Tilslutninger er USB samt MIDI og indgang for sustain-pedal. De er endda designet med henblik på iPad. Du kan let placere din iPad i den dedikerede holder og styre dine favorit MIDI-apps’ via Apple’s Camera Connection Kit. Di iPad kan også fungere som strømkilde for øget mobilitet. Desuden leveres Carbon enhederne med Native Instrument’s Komplete Elements software for både Mac OS X og Windows, en software som tilbyder en stor variation af instrumenter og effekter for moderne musikproduktion og lyddesign.

MixPad-serien tilbyder kvalitet og professionelle specifikationer til meget overkommelige priser.

Dens kompakte format samt lette brugerflade gør MixPad-serien til et perfekt arbejdsredskab for al slags arbejde med lyd. Mixer-serien består af fire modeller. MXP124, som er udstyret med 12 kanaler og MXP144 som har totalt 16 kanaler. Udover dette findes også MXP124FX og MXP144FX, som har indbyggede effekter og USB i/o.

Preamps af god kvalitet anvendes gennemgående i serien, og de første indgangskanaler har en indbygget kompressor med separat fader perfekt egnet for sang og tale.

Samson Concert 88 kan håndtere op til 16 trådløse systemer samtidigt over to frekvensbånd i en radius på 90 meter mellem sender og modtager. Via frontpanelets "select"-knap findes 8 stk. valgbare frekvenser. En automute-funktion lukker automatisk for lyden, hvis støj opstår, indtil signalet findes tilgængeligt igen.

 • Trådløst system med håndmikrofon, instrument, clips eller earset
 • Op til 16 systemer kan anvendes samtidigt
 • Infrarød trådløs kanal-setup
 • True diversity og 8 stk. valgbare kanaler for bedste modtagelse
 • 90 m arbejdsradius
 • Tone key og automute funktion
 • Rackmonteringskit inkluderet
The RSX series are highperformance loudspeakers designed for portable, front of house, and fixed installation sound reinforcement applications.
Produktet er lagt i indkøbskurven