K Series

6 produkter

Tillbaka till QSC

Aktive, transportable højttalere, hvis forstærkere har QSC’s berømte pålidelighed

QSC K-serien sætter helt enkelt den nye standard i aktive højttalersystemer. Klasse D-forstærker i hver model, og udstyret med ens 1,75”kompressionsdrivere (fullrangemodeller) og en basenhed af samme høje kvalitet giver en enestående præstation. Unik DSP-processering som forfiner både præstationen og frekvenskurven og tager sig af beskyttelsessystemet GuardRail™ som automatisk beskytter forstærkeren og højttalerne mod overbelastning uden at slukke anlægget.

K-seriens fullrangehøjttalere har en unik Tilt-Direct™ stativkop. En enkelt vridning av koppen giver en 7,5 graders vinkel på højttaleren. Robust ABS kabinet. To balancerede kanaler samt en RCA-indgang kan mixes internt og samles til et balanceret output, som kan bruges til at koble flere enheder til med. Hver kanal har desuden separate direct-outs, for yderligere fleksibilitet.

KSub er en subwoofer af bandpassdesign med to 12” enheder, bygget af birk i høj kvalitet, og leveres med hjul. Subwooferen har et stativfæste med gevind for en vibrationsfri installation af toppene med det inkluderede stativrør.

  • 1000 W klasse D forstærker i alle modeller.
  • To XLR/jack-combo mic/line indgange samt RCA indgang (ikke KSub)
  • En HF og en LF switch til valg af EQ presets.
  • Ergonomiske bærehåndtag med "non-slip"-belægning
  • 35 mm stativkop med Tilt-Direct™ på fullrange modellerne
  • K10 og K12 kan bruges som main PA eller scene monitors