Mapex

177 produkter

Alle mærker

"Mapex trommer besidder den tone og fokus i lyden, som jeg altid har ledt efter i et godt trommesæt. Og så er de utroligt lette at stemme".

Ordene kommer fra Gregg Bissonette, Mapex-bruger og fast trommeslager for navne som David Lee Roth, Joe Satriani, Steve Lukather, James Taylor og Carlos Santana (for bare at nævne nogle stykker).

 

Mapex-trommekedler fremstilles ved at kombinere forskellige træsorter; Amerikansk ahorn, basswood, valnød, kirsebær og påfugleahorn kombineres og lægges i forskellige lag afhængig af hvilke akustiske egenskaber, som ønskes. Fremstillingsprocessen kendetegnes ved en kombination af traditionelt håndværk og avanceret datateknik. Kedlerne formes f.eks. til ekstrem præcision vha. en computer-kontrolleret varme- og trykproces, mens de lakeres i hånden.

 

Kedlernes kanter formes i et nært samarbejde mellem mand og maskine, for at opnå perfekt intonation. Til slut monteres og stemmes hver tromme af Mapex' erfarne håndværkere. Alle materialer er af allerhøjeste kvalitet, såvel træ- som metalvarer, og Mapex' egenudviklede I.T.S. ophængssystem med flydende lejer og stemmehuse af Low Mass-typen, anvendes for at optimere resonans, klang og stabilitet.

Varemærker fra Mapex

Alle produkter fra Mapex