Hagstrom

84 produkter

Alle mærker

En svensk klassiker

Ligesom svenske popartister og sportstjerner satte Hagström engang et herligt blågult præg på den øvrige verden. Hagströms guitarer, produceret i Älvdalen i Dalarna, er blevet brugt af de utvivlsomt største i branchen. Med unik konstruktion og specielt design på guitarerne gjorde man sig verdensberømt i løbet af en håndfuld årtier i 1900-tallet. Nu om dage er disse instrumenter selvfølgelig erklæret kult, og at så mange af dem stadig er i forbløffende god stand beviser, at man allerede dengang forstod sig på god kvalitet indenfor Hagströms fabriksmure

Reinkarnation

Lige siden dørene til Hagströms guitarfabrik en gang for alle smækkede i for 23 år siden har rygtet floreret. Man har hørt hvisken i krogene og antydninger blandt entusiaster og rettroende: "Hagström er tilbage, Hagström er genopstået!" For visse en dårlig joke, for andre en spændende myte. Beviskrævende almenkritikere har dog vedvarende fået vand på møllen i to drøje årtier: Hagström eksisterer ikke længere. Men tab nu ikke kæben: Som fugl Fønix har den hyldede svensker rejst sig af asken og et helt guitar-folk kan juble. Legenden fra Älvdalen lever!

Multikulturel

Som det sig sømmer for en moderne nordbo, har Hagström indset vædien af et grænseoverskridende samarbejde og allieret sig med bl.a. amerikanske guitareksperter for at videreudvikle de berømte klassiske modeller. Raffinerede og tidssvarende tilpasset møder flere af Hagströms populære klassiske modeller helt nye, som alle bygger på kombinationer af gamle hagströmske dyder. Teknikken og guitarbyggerkunsten har jo ikke helt uventet udviklet sig siden Hagströms guitarer sidst hærgede markedet. Naturligvis er de bedste af sådanne fremskridt indkorporeret i den traditionelle Hagström-tankegang i et spændende og velklingende møde mellem nyt og gammelt.

Varemærker fra Hagstrom

Alle produkter fra Hagstrom