Gå til indholdet

shad_left

shad_right

instagram

facebook

Natal

Alle trommesæt fra Natal er fremstillet efter samme høje krav på kvalitet. Vælg et færdigt shell-kit som passer netop dig eller vælg selv størrelsen på dine kedler fra Natals imponerende samling af separate trommer for at konfigurere dit eget kit præcis, som du vil have det. Monteret på alle Natals stortrommer er ekstra robuste teleskopben med 1. klasses gummifødder. Stortrommebenene er monteret på den udvendige side af kedlen og fødderne kan justeres for at fremtage en spikfod, som giver dig maksimal stabilitet. På alle stortrommer sidder et emblem, som viser trommes træsort. Toms og lilletrommer har 2,3 mm reifer i dobbeltpoleret højgl

Breedlove's Pro-serie deler mange af de features, du normalt finder i Breedloves custom shop, men her fremstillet på en enklere måde og dermed mere tilgængelig for menigmand. Guitarerne i Pro-serien er bygget i Oregon, USA og er den perfekte blanding af traditionel tænkemåde og moderne håndværk. Alle Pro Series-guitarer er af AAA massive træsorter, i dette tilfælde rosewood i sider og bund og dæk i Sitka-gran. Halsen er påskruet og er i ét stykke Indonesian Mahogany og har et gribebræt i ibenholt med dots i perlemor. Rosetten er i abalone, og kroppen er udsmykket med en klassisk herringbone-binding. Guitarerne leveres i en Breedlove Deluxe hardshell case.

Whether you are a professional musician, or in it just for fun, there will be something in the Natal Percussion range for you, from hand percussion to cajons. All Natal percussion instruments are designed and built to the highest standard of quality, whether in England or Thailand, so you can rely on an instrument that looks and sounds great.
Produktet er lagt i indkøbskurven