Gå til indholdet

shad_left

shad_right

instagram

facebook

B.C. Rich

B.C. Rich Ikke mange er blevet forbundet med hardrock og metal på samme måde som Bernardo "Bernie" Chavez Rico, grundlæggeren af B.C. Rich. Lige siden den første B.C. Rich elguitar blev lavet har firmaet fremstillet en række klassiske modeller; Eagle, Mockingbird, Bichog Warlockfor bare at nævne nogen. Disse modellene er op gennem årene blevet brugt af et stort antal guitarister, både shredders og sleazers. Så uanset

Kerry King - guitarist og sangskriver i metalbandet Slayer - er et ikon i genren og er styrke og attitude personificeret. Netop disse ting har Kerry King nu taget fat i, da han designede sine egne B.C. Rich modeller. De trashige Tribal Fire Warlock og Tribal Fire V har til og med mønstre inspireret af hans egne tatoveringer.

B.C. Rich har gennem årene fremstillet mange modeller med sit helt eget unikke præg. En af de mest klassiske er Bich, som begyndte at blive produceret, da 70’erne var på vej mod 80’erne, og som hurtigt blev en af de mest populære modeller i B.C.'s line-up.

Eagle var en direkte følge af den aller- første elguitar-model, B.C. Rich fremstillede og er siden da blevet en af de klassiske modeller i B.C. Rich brede arsenal.

Spaden med stort S. Warlocks design udstråler ekstrem attitude, og man undrer sig - kan det blive tungere, kan det blive hårdere?

En ulv i forklæde. ASM ser måske from ud, men lad ikke øjet bedrage dig. ASM leverer styrke og attitude, præcis som en B.C. Rich skal.

Som en ånd, der stiger fra den døende ild, tilbyder Draco Ghost Flame en form, som er helt enkelt udødelig. B.C. Rich har altid været kendt for sine flotte guitarformer, men Draco tager dette kunstværk til et højere niveau. Vover du at røre flammen?

Chuck Schuldiner spillede på flere modeller fra B. C. Rich, men oftest så man ham med en Stealth i sine hænder. Chuck var grundlæggeren og drivkraften i bandet Death, som banebrydende startede I 1983 og endog bidrog til navnet på musikstilen Death Metal. Chuck R.I.P.

Nu kommer BC Rich to mest klassiske og populære modeller Warlock & Mockingbird i en ny stenhård udformning. PX-modellerne er fremstillet i et begrænset antal og er forsynet med Duncan-design pickupper og masser af attityde.

Produktet er lagt i indkøbskurven