Gå til indholdet

shad_left

shad_right

instagram

facebook

Wharfedale

Skabt fra grunden for at imødekomme de globale, voksende krav for professionel lyd. Med næsten 80 års erfaring med konstruktion og produktion af lydanlæg ligger Wharfedale i spidsen for moderne højtalerteknik. I den senere tid har forstærkere, mixere og equalizers suppleret produktsortimentet for at kunne forsyne alle slags applikationer med udstyr.

PMX-Serien fra Wharfedale er lette, bærbare mixere med indbyggede forstærker. Disse enheder er designet i den perfekte balance mellem effekt og smidighed i tankerne. Indbyggede effekter, grafisk EQ og phantomspænding er kun nogen af mange brugbare funktioner.

En meget let og kompakt 2-vejs fuldtonehøjtaler udført i et stærkt kompositmateriale. Højtaleren er udstyret med en kraftig enhed samt en Titan-driver monteret i et Wave Guide-horn for bedste spredningsegenskaber. Modellen er forsynet med en DTF™ overbelastningsbeskyttelse for diskantenheden med en unik LED-indikator i hornmundingen. Sofistikeret delefilter på 24 dB/oktav borger for en prismæssigt suveræn lydkvalitet. Titan er formet for at kunne passe ind i en lang række applikationer: fx som "front of house" på stativ, som hængende ved installationer eller som scenemonitor. Den lave vægt og det kompakte format gør det let at tage højtaleren med på turné. Modellen er vejrbestandig, hvilket bevirker at højtaleren klarer at blive udsat for rimelige mængder regn. Kabinettet er udstyret med 10 stk. M8 flyvepunkter til brug ved ophængning i faste installationer.

En serie PA-højtalere hvor Wharfedales designerteam virkelig har overgået sig selv; i en slank trapezoid-form er det lykkedes at indpasse en 16.5" enhed, hvor der egentlig kun er plads til en 15", hvilket betyder, at du får meget større lyd (hele 17 % faktisk), i et behændigt format og til en lavere pris end andre højtalere. Flotte specs. som 127mm voice coils og kompressionsdriver med Neodymium Iron Boron-legering kombineret med et unikt design giver højtalere, som kan spille højt - rigtigt højt - i lang tid. Stativfæste, massevis af flyvefæster og roterbar horn med 90° x 60° spredningsmønster betyder et bredt anvendelsesområde.

Kinetic-serien udgøres af passive højtalere, som tilbyder høj ydelse og fleksibilitet til en rimelig penge.

Som standard har Kinetic-serien kombinerede speakon/jack-indgange, overbelastningsbeskyttelse og customdesignede enheder.

Kinetic-serien er et perfekt valg for mindre bands eller rejsende DJ's, som behøver en tung lyd uden at behøve at ruinere tegnebogen.

Den nye EVP-NEO serie har fået større frekvensområde bl.a. ved opdateret HF titandriver med rundt horn og ny neodynium-enhed, som oven i købet sparer nogle kilo på vægten. Fullrange højtalerne i NEO-serien har også fået en dobbelt stativkop, hvilket muliggør en 10° vinkling af højtaleren.

Fælles for EVP-NEO seriens modeller er et trapezoid filtbeklædt højtalerkabinet med kraftige håndtag og heldækkende stålgitter for enheden. Scenemonitor-modellerne og EVP-215-NEO har dog intet fæste for stativ. Konisk spredningsvinkel på 70°. Samtlige enheder er udstyret med ProTech™-overbelastningsbeskyttelse for diskantenheden og har dobbelt kombo-speakon/jack tilslutninger.

Produktet er lagt i indkøbskurven