Gå til indholdet

shad_left

shad_right

instagram

facebook

Sterling By Music Man

Sterling by Music Man er det seneste medlem i Music Man familien. Dette officielle varemærke sikrer de klassiske designelementer, som findes hos Music Mans guitarer og basser. Fok

s ligger på højkvalitative produkter i mellemprisklassen. Dette er mere overkommelige versioner af Music Man’s instrumenter, som kommer til at få tilhængere både hos nybegyndere og de professionelle musikere. Sterling by Music Man lover at give dig et instrument, som vil indfri alle dine forventninger og musikalske behov.

SILO3 Series

SUB-serien sætter et nyt niveau, når det gælder kvalitet, pris og spilbarhed. Disse instrumenter henvender sig til dig, som skal købe dit første instrument, men også til dig, som måske er ude efter at udbygge dit arsenal med yderligere en guitar eller bas. Alle instrumenter er designet efter Music Man’s original-instrumenter Stingray, Axis & Silhouette. Disse tre instrumenter anvendes af mange af verdens mest kendte musikere og findes nu tilgængelige for dig, som i fremtiden også vil have verdens scener som din arbejdsplads!

AX3 Series

Guitarerne i AX3-series baseres på Music Mans monster-shredder Axis, en guitar, som med sin unikke kropsform er blevet en klassiker i rock, metal og hardrock-verdenen. Kroppen er massiv og har en flot top af ahornfiner. I kroppen sidder to styks high output humbuckers monteret direkte i kroppen for bedste tone. Disse styres af en 5-vejs switch, som giver dig alle de lyde, du behøver, alt fra country picking til fede distorsion sounds. Halsen er i ahorn og har præcis som originalen en asymmetrisk profil, som er let at spille på som få.

RAY Series

Stingray er en klassiker, som er lige så selvfølgelig hos verdens bas-elite som ammen i kirken. Denne bas kan fås som både 4 og 5-strenget bas og har samme blytunge og specielle sound, som sit forlæg. Pickuppen er en humbucker med aktiv preamp, som gør, at du kan indstille alt fra en aggressiv rocksound til blødere jazz og poplyd. Halsen er af rock hard maple og sidder fast i kroppen med seks skruer, alt for optimal tone og holdbarhed. Søger du en bas, som kan alt, og som er bund-solid, er dette bassen for dig!

AX Series

AX-serien giver dig alt det, som en sand shredder behøver. Kroppen er i lind med en quiltet ahorntop. Halsen er i ahorn med gribebræt i rosewood. Halsen har 22 bånd og 25,5" skala og har præcis som originalen en asymetrisk form, hvilket ikke bare gør halsen bekvem at spille på, men også bevirker, at den føles tyndere end hvad den egentlig er. Mekanikkerne er låsbare, og stolen er en Music Man 25½"-skala Vintage Hardtail. Nyt i 2014 er, at AX-modellerne nu kommer med samme DiMarzio-pickupper, som sin amerikanske broder. Sterling By Music Man gigbag er inkluderet.

JP100

Denne skønhed er baseret på den Music Man BFR-guitar, som Petrucci har anvendt de seneste år. Kroppen er i lind med en rigtig pæn top i flammende ahorn, ingen photoflame her! Halsen er af ahorn med gribebræt i rosewood, som prydes af JP's Signature Shield Inlays. Det matchende hoved smykkes ikke bare af JP's signatur men også af et sæt låsbare stemmeskruer, som tillader aggressiv vibratorarm-misbrug, uden at guitaren går ud af stemning.

JP70

En længe ventet guitar! Endelig findes Petrucci's klassiske 7-strengede Music Man-guitar i en finish, som passer til alle tegnebøger. Præcis som originalen har den et stabilt og godt vibratorsystem, låsbare stemmeskruer og keramiske mikrofoner med vanvittigt meget tryk på.

Classic Active

Old School så det forslår! Classic Active-serien har alle de rette specs, som definierede 70’ernes Music Man Stingray. 2-bånds aktiv EQ, slab-krop (ingen belly eller forearm-cut) og en flot gul-tonet ahornhals, som man kan få med gribebræt i enten rosewood eller ahorn (afhængig af finish). Dette præsenteres i 2 stk. retroduftende farver, Mint Green (rosewood) eller 3 Tone sunburst (ahorn). Så, hvis du er ude efter en prisrigtig bas med masser af attityde og historie i bagagen, så er dette bassen for dig!

Produktet er lagt i indkøbskurven