Gå til indholdet

shad_left

shad_right

instagram

facebook

Electro Harmonix

Electro Harmonix blev grundlagt allerede i 1968 af den meget karismatiske Mike Matthews, som stadig er den drivende kraft i virksomheden. Foretagendet tog en kort pause i slutningen af 80’erne og koncentrerede sig i stedet om at fremstille rør til forstærkere; EH regnes i dag for den største producent i verden af denne type rør. Pausen blev dog ikke særlig lang, da brugt-priserne på Electro Harmonix-pedalerne røg i vejret, og man besluttede sig derfor at begynde at producere pedaler igen i begyndelsen af 90’erne

De allerførste pedaler, som Electro Harmonix udsendte i slutningen af 60’erne var den legendariske Big Muff og LPB-1 Linear Power Booster. Disse findes stadig i sortimentet og er ikke ændret meget siden da. I dag fremstiller Electro Harmonix et stort antal pedaler, som passer til alle tegnebøger og lyd-idealer. Alt fra de små Nano-pedaler til de rigtigt kraftige POG & HOG-pedaler. Uanset hvilken pedal, du sætter dig med, garanterer vi, at din kreative åre får sig en ordentlig injektion!

Pris pr. stk.

Så små at de næsten ikke kan ses, men vi lover - de kan høres! Til dig som altid synes at du har for lidt plads på dit pedalboard, præsenteres nu familien Nano. Klassiske EH-effekter i kraftigt komprimerede chassiser, giver plads til flere effekter end tidligere, sounden er heldigvis lige så stor som sædvanlig.

Produktet er lagt i indkøbskurven