Gå til indholdet

shad_left

shad_right

instagram

facebook

Celestion

Celestion er et traditionsrigt foretagende, som patenterede sine første højtalere allerede i 1924 med daværende ejere Eric Mackintosh & Cyril French. Mod slutningen af 50’erne fremstillede Celestion verdens første højtalerenhed specielt konstrueret til guitarforstærkere – den nu legendariske "Blue", som blev sound’en af 60’ernes invasion af britiske rock- og pop-bands verden over. Sound’en af Celestions højtalere i kombination med samtidige rørforstærkere formede vores opfattelse af, hvordan en elguitar skal lyde den

dag i dag. 50 år senere fremstilles Celestions højtalere stadig i samme kvalitet som før og findes i produkter fra respekterede producenter som fx VOX, Marshall og QSC. Celestion producerer i dag også et stort antal forskellige højtalere til ledende PA producenter.

Celestion Compression Drivers HF

Celestions kompressionsdrivers er fremstillede med den allerseneste computerteknik for at levere den perfekte balance mellem ydelse, virkningsgrad og vægt.

FEA teknik er anvendt for at undersøge reaktionen for lydbølgerne i kompressionsdriveren.

Med denne information kan hver enkelt driver tilpasses således, at en korrekt kurveform altid afgives efter komprimering.

Celestion TRUVOX TF er et resultat af nøje forskning og udvikling og tilbyder meget valuta for pengene.

Med præcise studier af alle kritiske komponenter i fremstillingen, repræsenterer TF-serien toppen af højtalerteknik på dette niveau.

Celestion TRUVOX kan anvendes som erstatningsdrivere til de fleste kendte producenter af pa-højtalere samt endda til guitar-og elbas kabinetter.

NTR-serien er blevet udviklet med den samlede erfaring, som Celestion har fået gennem udviklingen af professionelle Neodymium-magneter til højt-ydende PA-systemer. En intelligent varmehåntering i både chassis og magnet giver formindsket termisk distorsion, og med kraftige støbte aluminiumrammer, en intelligent varmehåndtering og et højt effekt/vægt forhold er NTR serien en hed kandidat til kraftige systemer.

Celestion PA Horn

Som tilføjelse til Celestions udbud af kompressiondrivere findes en serie med horn. Velegnede anvendelsesmuligheder er små PA-systemer samt til scenemonitorer.

Det som kendetegner enhederne i Green Label-serien er, at de klarer rigtig høj effekt. Green Label er perfekt til alle rockmusikere, som vil kunne spille højt, men alligevel have varmen og blødheden i lyden.

TN series - et resultat fra udviklingsteamet, som begyndte at anvende neodym i effektstærke drivers. En helt ny, avanceret serie med pressede stålkurver og en kraftfuld neodymium magnet.

EVH

Gennem hele sin karriere har Celestions "Greenback" spillet en vigtig rolle for Edward Van Halen. Da tiden var inde til at vælge højtalere til sin nye signatur-forstærker EVH 5150-III, fandtes der bare et valg - Celestion. Heritage-seriens G12M gengiver tro de lydtekniske egenskaber i den oprindelige 60’er Greenback, som fra dag et blev anvendt for at skabe EVH-sound’en. Med det umiskendelige tillæg af EVH logotypen og de røde, hvide og sorte striber var G12EVH født.

Produktet er lagt i indkøbskurven