VT+ Series

0 produkter

Tilbage til VOX

Da VOX bestemte sig for at skabe Valvetronix, var målet tydeligt – at udvikle en digital modelling-forstærker, som både lyder og føles enestående og som på en troværdigt måde kunne genskabe hver detalje, hver nuance hos en samling af verdens mest eftertragtede forstærkere – forstærkere, som få af os har haft chancen at spille på – endnu mindre eje selv. De ville skabe noget, som faktisk levede op til de løfter, som mange digitale modelling-forstærkere giver, men som få kan levere. Løsningen på denne svære udfordring blev VOX patenterede Valve Reactor-teknologi, som anvender avanceret digital modelling i kombination med et 12AX7-rør for at genskabe ikke bare lyden, men også følelsen hos en ægte rørforstærker.

Valvetronix+ serien med i alt 33 forskellige forstærkermodeller er en ny milepæl i Valvetronix historien. Her findes blandt andet klassiske forstærkere fra VOX side om side med eksotiske Boutique-modeller og moderne High-Gain monstre. For at tage din sound til næste niveau tilbydes også et imponerende udbud af effekter med alt fra overdrive og dist-pedaler til wah-wah, kompressorer, chorus, flanger, reverb og båndekko.

Den nye Power-Level kontrol er også et stærkt bidrag til at gøre Valvetronix+ til noget aldeles ekstra. Takket være den kan du dels bibeholde forstærkerens karakter selv ved lave lydstyrker og dels vride den opad for at få ekstra udgangseffekt, når du behøver det mest.

Her findes desuden en mængde smarte funktioner, som fx indbygget tuner, hovedtelefonudgang med højtalersimulering (som fungerer godt selv ved direkte indspilning i computer etc.), tilslutning for CD-/MP3-spillere og desuden mulighed for at tilslutte fodpedal for at styre programskift, aktivere/deaktivere effekter samt Tap-Tempo funktion.