Northen Series

0 produkter

Tilbage til Hagstrom

Northen-series er i første omgang baseret på vor svenske guitarkompetence og design, som går tilbage til begyndelsen af 1958. Instrumenterne kombinerer al vor svenske erfarenhed, traditionelt HAGSTROM håndværk med den seneste, mest sofistikerede fremstillingsteknik i en af de fineste guitarfabrikker, vi har i Europa. Det gode pris/kvalitet forhold gør denne serie (med fuldstændig produktion i Europa) en sand vinder. Når man vælger en Northen-series guitar, skaffer man sig ikke bare et førsteklasses instrument, men også en del af vor svenske kulturarv og stolthed.

Når vi siger HAGSTROM Sound, så mener vi det. Dette fremhæves af lyden, spilbarheden, ergonomien og komforten. Foruden sammensætningen af Hagström’s unikke egenskaber og komponenter som fx Hagström’s unikke stol, H-expander trussrod, gribebræt af Resinatorwood, så er kroppenes træsorter meget nøje udvalgt for at imødekomme kravet til både sound og vægt. Swede modellen har en krop af 2-delt, bokmatched ”A-Grade” afrikansk maghoni og Super Swede magen til, men med en ”A-Grade” ahorntop, alternativt ”AAA-Grade” flammende ahorntop.

Afslutningsvis har vi endda fået hjælp af den kendte svenske ”pickup-guru” Johan Lundgren [Lundgren Guitar Picups], hvor vi sammen har designet og udformet en pick-up, som perfekt fuldender den naturlige Hagström Sound, som instrumentet i sig selv leverer. Til hver Northen-instrument indgår en Hag-case. Hagstrøms egen hardcase i klassisk design fremstillet til at modstå slitage fra de aller hårdeste turneer.

Vort designerteam har lagt al sin passion i disse modeller, hvor højeste mål var at tilbyde dig en loyal følgesvend på din rejse gennem livet. Allerede første berøring giver en umiskendelig, autentisk karakter, som gør det svært at modstå at spille..